Összes oldalmegjelenítés

2015. december 17., csütörtök

Férfikönnyek

Állítólag a férfiak nehezebben fakadnak könnyekre, mint a hölgyek. A közelmúltban sikerült ezt a statisztikát kicsit kiegyenlíteni. A Torma lesz az eszköz, amivel a sírós férfiak végre elnyerhetik őket megillető helyüket a köztudatban. Lassan túl vagyunk a torma feldolgozásán, ami szintén az idei év egy tanulságos projektje volt/lesz. Készült különféle ízesítésű tormakrém és kovászolt tormalevél is. El kell mondjam eddig nem voltam nagy tormafan, de kezdem megszeretni, na nem az agyamba is beleégett szaga miatt...
A tuti torma receptje szerintünk a következő:
  • Várd meg amíg hideg lesz!
  • Kizárólag sötétben ásd ki a tormát, úgy nagyobb a kihívás, és a csillagfény jót tesz az aromájának.
  • Ne dolgozd fel azonnal, az túl könnyű lenne! Várd meg amíg szikkad kicsit, hiszen így koncentráltabb lesz az íze!
  • Ne hívj segítséget, aki egyszer eljött, többet úgysem jön! Tisztelet a kivételnek!
  • Influenza szezonban dolgozd fel, mert sokkal jobb ha nem csak a könnyeid, hanem a t... is folyik! Az orrodat is tiszticcsa!
  • Mindent kizárólag kézzel csinálj, természetesen télen, amikor kint megfagysz, zárt térben pedig megfulladsz!
  • Kizárólag saját készítésű ecettel dolgozz! Nehogymár ipari ecet kerüljön bele!
  • Fogyasztáskor készülj fel a legrosszabbra! Még Brúszvilisz is elsírná magát... Eszedbe ne jusson hús vagy zsíros cupák nélkül kóstolni.
Viccet félretéve, hogy a bejegyzésnek értelme is legyen, álljon itt a kovászolt tormalevél készítés.
Alapos válogatás és mosás után irány a lobogó forróvíz

30-40 mp után lecsöpögtet

Szokásos kovászoláshoz szépen feltekerjük a leveleket, majd várunk néhány napot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése