Összes oldalmegjelenítés

2012. május 7., hétfő

Szegélyezve

Alakul a kert. Régi terveinket sikerül lassan megvalósítani, és elkészül a kerti járda első szakasza. Ehhez először a szegélyeket kellett elkészíteni. Szokásos téglakő megoldás, bevált brigád, pipa. Sajnos elég nagy a szintkülönbség, így egy köbméter anyag még simán befér a kavics alá, de jelenleg nincsen ennyi töltésföldünk. Ezen még dolgozunk. A kavics megérkezett, ezúttal egy igen apró verzióval próbálkozunk.
A szegélynek hála elkészült egy újabb ágyás, amiben helyet kapott a frissen vásárolt uborka, lestyán, valamint ültettünk a keldegélő salátákból és két padlizsán is otthonra lelt.
Éjjel óta szakad az eső, szóval esélyük van a túlélésre
 Közben a veranda előtti ágyást megszüntettük, mivel a kutyák ezt használták napozónak, így majdnem minden ki is pusztult onnan. Talán egyszer egy füge bokor kerül majd erre a védett helyre. A hátsó verandás ágyást felújítottuk, hamarosan virágok és egyebek kerülnek bele a ribizli mellé. A kavics alá ezúttal nem geotextília megy, hanem egy műanyag szövet, amiről az eladó annyira le akart beszélni a boltban. Persze mint kiderült, csak nem volt kedve tizen x métert levágni belőle, vágta is a pofákat. De mi azért is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése